DEN KREATIVE HJEMMESIDE

Med en kreativ løsning har du fuld indflydelse på hvordan hjemmesiden opsættes og designes. Alle virksomheder er forskellige, og med en kreativ hjemmeside har du muligheden for at skulle dig ud fra mængden, og vise din unikke personlighed.

SÅDAN GØR VI

1

Intromøde

Når du kontakter mig, aftaler vi en dag, hvor vi kan mødes over en kop kaffe. Her tager vi en afklarende samtale om dine behov og ønsker til din kommende hjemmeside.

2

Du modtager et tilbud

Jeg sender et tilbud til dig på mail, med udgangspunkt i vores møde. Du får tid til at se tilbuddet igennem. Dette tilbud skal accepteres skriftligt af dig på mail.

3

Jeg sender en faktura

Når du har accepteret tilbuddet, sender jeg en faktura til dig på mail. Fakturaen er på 50 % á conto af det samlede tilbud. Når fakturaen er betalt, går vi sammen videre til næste step.

4

Jeg laver et udkast

Når jeg har modtaget á conto betalingen, går jeg i gang med at lave et designudkast af din
hjemmeside med udgangspunkt i dine behov, ønsker og de materialer, som du har til din hjemmeside. Designudkastet modtager du på mail, og kan ændres op til 2 gange.

5

Din hjemmeside kommer online

Jeg lægger hjemmesiden online, og former den til at være ens med dit godkendte designudkast. Jeg tester at alt virker som det skal.

Hjemmesiden optimeres, så den kan bruges på mobil, tablet og computer.

6

Du bliver undervist

Når hjemmesiden er online aftaler vi en dag at mødes, så jeg kan undervise dig i brugen af din hjemmeside.

7

Du får en manual

Efter undervisningen modtager du en skriftlig brugermanual, som er skrevet specifikt til din hjemmeside, så du altid har mulighed for at arbejde videre på den selv.

8

Afsluttende faktura

Du modtager sidste faktura på de resterende 50% for det samlede tilbud. Når fakturaen er betalt, overgår rettigheden til hjemmesidens design til dig.

LAD OS MØDES OVER EN VIRTUEL KOP KAFFE

[ninja_form id=2]