Hjemmeside til Line Kruse Terapi

Skitse af forsiden til hjemmesiden linekruseterapi.dk

Line er uddannet terapeut, og arbejder med metakognitiv terapi og mental udvikling. Når du på påvirkes af uro, bekymringer eller angst, så hjælper Line dig med at forstå hvilke tankemæssige strategier, der er i spil, og hvordan du kommer videre hen mod et bedre liv uden psykisk mistrivsel.

Da Line startede sin virksomhed op i 2018, oprettede hun en simpel hjemmeside til at starte med, som i første omgang havde fokus på gode tekster, som forklarede om metakognitiv terapi.

I 2020 ønskede hun at optimerere designet, så hun havde en god og pæn hjemmeside, som gav folk den info der var brug for, på en overskuelig måde.

På et møde talte vi derfor om opbygningen og designet af hjemmesiden.

Line havde indtil da brugt et lille billede af sig selv som logo, men det var svært at se ordentligt på mobilen. Klienter vil gerne vide hvem de skal arbejde sammen med, og derfor er det vigtigt at de allerede på hjemmesiden “møder dig” for at skabe tryghed. Derfor gjorde vi billedet større og placerede det på forsiden, så klienterne “møder” Line med det samme.

For at skabe overblik ønskede Line at der blev sat 3 felter op med de vigtigste sider, så der var en direkte genvej på forsiden, når man f.eks. skulle booke en tid hos hende.

På forsiden blev der også indsat en slider med kundeudtalelser. Kundeudtalelser er den bedste markedsføring, da det viser andres tilfredshed, og skaber dermed tillid og tryghed hos nye potentielle klienter.

Til designet blev vi enige om at hjemmesidens baggrundsfarve skulle holdes i en lys sandfarve, hvis formål er at skabe ro til at læse teksterne. Til hjemmesidens top og bund valgte vi en hav-blå farve, som symboliserer seriøsitet og professionalisme.

 

Besøg hjemmesiden: https://linekruseterapi.dk/