annemarie@burhoei.dk
+45 29838294

Om Burhoei.dk

En hjemmeside er et førstehåndindtryk af dig og din virksomhed

Forestil dig, at en ven er til et netværksmøde og kommer i snak med en anden person. Emnet falder på et problem, som den anden person har, og som din ven ved, at du er den rette til at løse.

Din ven nævner dit navn over for den anden person, og personen siger, at han vil prøve at tage fat i dig.

Men personen tager ikke fat i dig med det samme, for han eller hun laver noget research omkring dig først. For kan du virkelig hjælpe med problemet? Personen søger på dig på google og finder din hjemmeside, men den giver ikke svar på personens spørgsmål, og det skaber tvivl.

Personen vælger derfor i stedet at søge videre på Google, og ender med at finde 3 af dine konkurrenter, som til forskel fra din hjemmeside, giver et tydeligt svar på, at de kan hjælpe personen med at få løst sit problem. Derfor ringer personen først til dem, inden han eller hun kontakter dig.

Sandsynligheden her er, at du mistede en mulig kunde allerede på din hjemmeside.

En hjemmeside er mere end bare et pænt design – Der skal mange overvejelser til både før, under og efter at en hjemmeside er kommet online.

 

Mit navn er Annemarie Burhøi

Jeg har arbejdet med hjemmesider siden jeg var 13 – dengang var det bare en leg, og jeg havde ingen ide om hvad det ville sige at lave en rigtig hjemmeside.

Omkring 2011 fik jeg kendskabet til WordPress, og gennem 3 uddannelser inden for markedsføring, grafisk design og webudvikling ved jeg, hvordan du bruger din hjemmeside aktivt til at opnå det mål, som du har for den.

Lad os tage en uforpligtende snak omkring din hjemmeside

Når du sender beskeden, giver du samtykke til, at jegbehandler dine personoplysninger med henblik på at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse.

Læs min privatlivspolitik for mere info.