MINE KUNDER FORTÆLLER

Lisbet Lykke Holm
Jeg skal herved som indehaver af børnetøjsfirmaet "LIZ + LILY"(Art on Clothes) give Annmarie Burhøi mine allerbedste anbefalinger. Annemarie Burhøi har stået for etablering af min hjemmeside og webshop og har stået for marketing og for hjælp til køb af visitkort, labels, brevpapir etc til min virksomhed.

Annemarie er meget kompetent, sympatisk, lydhør, innovativ, tilgængelig og man kan mærke, at hun brænder for sit arbejde og for at give iværksættere som jeg en god start og støtte til ens virksomhed. Hun har et professionelt godt netværk, som jeg også har fået gavn af. Annemarie afleverer sine opgaver til tiden, og følger op med nye forslag, og er meget ansvarlig.
- 1/01/1970
Tina Bacher
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Annemarie Burhøi, som har lavet min hjemmeside www.danishmatters.dk med sprogkurser i dansk til udlændinge.

Annemarie er meget lydhør overfor kundens ønsker og hendes opmærksomhed omkring detaljer er finjusteret i en grad, jeg ikke før har oplevet. Hun kan sætte sig i kundens sted og kender til menneskelig psykologi, så hun kan give gode råd om, hvad der virker godt på en hjemmeside. Annemarie har ydet en virkelig god service, som jeg til hver en tid vil anbefale andre
- 1/01/1970
Ahmed Oussaidi
Annemarie Burhøi har siden ultimo 2016 arbejdet tæt sammen med Foreningen Fædregruppen Amagerbro i forbindelse med oprettelsen af vores hjemmeside www.famagerbro.dk. Annemarie står bag opsætningen af siden, samt det visuelle udtryk, og har ved hvert skridt hun har taget, involveret os. Vi har løbende haft en god og professionel dialog, hvor hun har arbejdet konstruktivt med vores forslag, som hun har evnet at gøre til virkelighed på en hjemmeside, som vi i dag er stolte af og glade for.

Foreningen Fædregruppen Amagerbro arbejder fortsat sammen med Annemarie, når det kommer til opdateringer, og hun er også behjælpelig med udarbejdelsen af en brugermanual. Derudover har Annemarie været inspirationskilde i udarbejdelsen af foreningens logo. Hun er idérig, kreativ og god til at samarbejde. Foreningen Fædregruppen Amagerbro står til en hver tid til rådighed for en eventuel henvendelse vedr. vores samarbejde med Annemarie.
- 1/01/1970
Naomie Petersen
Annemarie har lavet 2 fantastiske produkter til os i SOULution ; Vi skulle have en landingside og vi startede med at bestille custom made videoer, hvor hun forklarer hvordan vi step by step lægger en side op, med de funktioner vi ønskede. Da vi pga andre tasks,kom i tidsnød, valgte vi at betale os fra en færdig landingpage, hvor Annemarie satte det materiale op, som vi selv havde produceret. SAMARBEJDET HAR VÆRET FANTASTISK! Annemarie er punktlig, omhyggelig og overleverer. Du får MEGET for pengene ! Som kunde føler vi os set, hørt og forstået. Annemarie har en særlig rolig tilgang til opgaven ; hun taler stille og roligt og DANSK så det er til at forstå - også selv om du ikke er velbevaret i it ! Vi er taknemmelige og kan kun give de bedste anbefalinger herfra. - 1/01/1970
Jaka Sjöö-Nizic
Personlig och snabb service. Tack för fint arbete med vår hemsida www.workandclothes.com - 1/01/1970