annemarie@burhoei.dk
+45 29838294

Kategori: Erfaringer hos Burhoei

Et år som iværksætter – del 3

For 3 uger siden startede jeg en miniserie af blogindlæg, som fortæller om mine erfaringer i forhold til at have været iværksætter i et år. I dag er det tredje og sidste afsnit, og det kommer her til at handle om det største emne omkring at kaste sig ud i livet med eget firma: Kunder.

Et år som iværksætter – del 2

I lørdags, den 1. Juli 2017, var det præcis et år siden min virksomhed åbnede dørene for første gang. Derfor har jeg valgt at lave en lille serie af blogindlæg omkring det at starte op som iværksætter, og hvilke erfaringer og udfordringer jeg har gjort mig i det første år som chef i eget firma. …

Billede af balloner med teksten "Burhoeu fylder 1 år i dag - d. 1 juli 2017" - iværksætter

Et år som iværksætter – del 1

I dag er det præcis et år siden jeg fik mit CVR-nummer, og officielt startede min rejse som iværksætter. Inden jeg startede op, havde jeg tit fået at vide, at det første år med egen virksomhed, ville være det sværeste, da det kræver rigtig meget tid og handling at skabe sig et navn – og …