annemarie@burhoei.dk
+45 29838294

Annemarie Burhøi

Hjemmesiden er førstehåndsindtrykket af dig og din virksomhed

Forestil dig, at en ven er til et netværksmøde og kommer i snak med en anden person. Emnet falder på et problem, som den anden person har, og som din ven ved, at du er den rette til at løse.

Din ven nævner dit navn over for den anden person, og personen siger, at han vil prøve at tage fat i dig.

Men personen tager ikke fat i dig med det samme, for han eller hun laver først noget research omkring dig. For kan du virkelig hjælpe med problemet? Personen søger på dig på Google og finder din hjemmeside, men den giver ikke svar på personens spørgsmål, og det skaber tvivl.

Personen vælger derfor i stedet at søge videre på Google, og ender med at finde en af dine konkurrenter, hvis hjemmeside giver et tydeligt og hurtigt svar på, at personen kan få hjælp til at få løst sit problem. Derfor kontakter personen din konkurrent.

 

En hjemmeside er mere en bare et pænt design – der skal mange overvejelser til både før, under og efter at den er kommet online.

Mit navn er Annemarie Burhøi

Jeg har arbejdet med hjemmesider siden jeg var 13 – den gang var det bare en leg, og jeg havde ingen idé om hvad det ville sige at lave en rigtig hjemmeside.

Omkring 2011 fik jeg kendskab til WordPress, og gennem 3 uddannelser inden for markedsføring, grafisk design, og webudvikling, ved jeg hvordan du bruger din hjemmeside aktivt til at opnå de mål, som du har for den.